Το μοναδικό σύστημα χορήγησης ορού Vortex-Fusion® είναι αυτό που καθορίζει το HydraFacial MD® εκτός των άλλων λειτουργιών. Η επεξεργασία πολλαπλών σταδίων καθαρίζει, απολεπίζει ομοιόμορφα και εξάγει ώστε να αφαιρεθούν βρωμιά και νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα αναπληρώνει ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ. Χάρη στο ανώτερο σύστημα εφαρμογής της συσκευής, αυτά τα συστατικά είναι σε θέση να βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά την άμβλυνση των περιβαλλοντικών ζημιών, τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, την σύσφιξη του δέρματος και να δώσουν όγκο στο δέρμα για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που είναι ορατά και αισθητά άμεσα. Η προσαρμόσιμη θεραπεία HydraFacial MD® μπορεί να προσαρμοστεί για την ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση συγκεκριμένων δερματικών ανησυχιών. Τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης προβλήματος και προσφοράς λύσης αναπτύχθηκαν για να βοηθήσουν να αμβλυνθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες δερματικές ανησυχίες, επιπλέον ο εκπαιδευμένος χρήστης του HydraFacial MD® μπορεί πάντα περαιτέρω να προσαρμόσει τη θεραπεία ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες του κάθε ασθενή. Ακολουθούν οι θεραπείες του HydraFacial MD® για καθαρισμό προσώπου, αναδόμηση και ενυδάτωση δέρματος, ρυτίδες, χημικά πίλινγκ, μεσοθεραπεία και ακμή.

Δερματική Υγεία

Αυτή η θεραπεία HydraFacial MD® χρησιμοποιεί υπερ-ορούς γεμάτους με αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ για την ενίσχυση, την ενυδάτωση, την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης και την προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες αφήνοντας το δέρμα ανανεωμένο και αναζωογονημένο.

Λεπτές Γραμμές και Ρυτίδες

Αυτή η στοχευμένη θεραπεία HydraFacial MD® χρησιμοποιεί την τεχνολογία DermaBuilder™ Vortex-Booster™ ειδικά για να βοηθήσει την μειώση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενισχύοντας παράλληλα την ελαστικότητα του δέρματος για ορατά αισθητά αποτελέσματα.

Αντιστροφή Γήρανσης

Αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει τα προχωρημένα σημάδια της γήρανσης, αυτή η θεραπεία HydraFacial MD® χρησιμοποιεί την τεχνολογία CTGF Vortex-Booster™ για να εφαρμόσει υψηλότερα επίπεδα φυσικών παραγόντων ανάπτυξης. Οι αυξητικοί παράγοντες διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση υγιούς δέρματος και σε αυτή τη φόρμουλα εργάζονται σκληρά ώστε να μειωθούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, να βελτιωθεί ο τόνος του δέρματος και η υφή και να επαναφέρει το δέρμα σε μια πιο νεανική κατάσταση.

Θεραπείες

Θεραπεία Λάμψης

Η HydraFacial MD® Θεραπεία Λάμψης με τεχνολογία Britenol® Vortex-Booster™ επαναφέρει τη χαμένη λάμψη στο θαμπό δέρμα. Ειδικά σχεδιασμένη για να στοχεύει σκούρους λεκέδες και ηλιακές βλάβες, αυτή η θεραπεία είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι αφήνει το δέρμα λαμπερό με μια πιο ομοιόμορφη χροιά.

Λιπαρότητα

Το λιπαρό δέρμα μπορεί να είναι δύσκολο στη διαχείριση. Με μόλις μία θεραπεία HydraFacial MD®, η συσσώρευση περίσσειας λιπαρότητας εμποδίζεται και το δέρμα θα είναι απαλλαγμένο από την λιπαρότητα και το σμήγμα.

Ευαίσθητη Επιδερμίδα

Η ήπια εκδοχή θεραπείας του HydraFacial MD® είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, τρέφει καλά την ευαίσθητη επιδερμίδα κατά την διαδικασία του καθαρισμού και της απολέπισης (πίλινγκ). Τα προστατευτικά αντιοξειδωτικά και το υπερ-ενυδατικό υαλουρονικό οξύ αφήνουν το δέρμα λαμπερό και μεταξένιο.