Το υψηλών προδιαγραφών λέιζερ αλεξανδρίτη που προσφέρει την λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Το ARION χρησιμοποιεί τη δύναμη του λέιζερ αλεξανδρίτη για τη γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση της τρίχας καθώς και για τη θεραπεία των επιφανειακών μελαγχρωματικών βλαβών. Διαθέτει μήκος κύματος 755nm, που προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα στην αποτρίχωση με λέιζερ, ειδικά για τους τύπους δέρματος Ι-IV και είναι το μήκος κύματος που απορροφάται πιο αποτελεσματικά από τη μελανίνη στο ευρύτερο φάσμα υφής και αποχρώσεων της τρίχας. Η 70 watt ηλεκτρική ισχύ και η παλμική επανάληψη έως 5 Hz κάνουν το ARION ένα από τα ταχύτερα και πιο ισχυρά συστήματα λέιζερ αλεξανδρίτη στην αγορά. Το ευέλικτο σύστημα είναι επίσης κατάλληλο για την θεραπεία επιφανειακών αγγειακών βλαβών, καθώς και μελαχρωματικών βλαβών στο δέρμα.

Το ARION λέιζερ αλεξανδρίτη προσφέρει:

  • Βέλτιστο μήκος κύματος για την αποτρίχωση σε τύπους δέρματος Ι-IV
  • Αποτελεσματικότητα, λόγω της υψηλής μέγιστης ισχύς και την υψηλή παλμική επανάληψη (έως 5 Hz)
  • Ασφάλεια, με τη λειτουργία Burst (έκρηξη) για επιπλέον προστασία του δέρματος
  • Ευελιξία σε διάφορες θεραπείες, αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα δερματικών βλαβών
  • Ευκολία στη χρήση, εναλλαγή μεταξύ των επιλογών θεραπείας, χρησιμοποιώντας Plug & Play τεχνολογία

Θεραπείες

Τεχνολογία

Το σύστημα λέιζερ αλεξανδρίτη ARION χρησιμοποιεί την αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης για να επιτευχθεί η αποτελεσματική αφαίρεση της τρίχας. Φως με μήκος κύματος 755nm διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη στα θυλάκια της τρίχας. Στοχεύονται μόνο τα τριχοθυλάκια με τη θερμική ενέργεια, αφήνοντας τον περιβάλλοντα ιστό ανέγγιχτο.

Απαιτούνται, μόνο 3 με 6 συνεδρίες για την επίτευξη μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.

Οι μελαγχρωματικές βλάβες μπορούν επίσης να εξαφανιστούν με επιτυχία με την επαγωγή επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης στο χρωμοφόρο της μελανίνης στον στοχευμένο ιστό.

Το σύστημα ARION προσφέρει τόσο ισχύς όσο και ευελιξία. Το ευρύ φάσμα παλμών και η πυκνότητα της ενέργειας δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό των παραμέτρων θεραπείας, με τη δυνατότητα να αφαιρέσει ακόμα και λεπτές ή βαθύτερες τρίχες με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Μια εργονομική χειρολαβή επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία των κρυμμένων ή δύσκολα προσβάσιμων περιοχών. Για ακόμα πιο γρήγορη αποτρίχωση, ο μοναδικός προαιρετικός σαρωτής παρέχει μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή σάρωσης, των 60 x 65 χιλιοστά, με παλμούς λέιζερ που ρυθμίζονται αυτόματα για βέλτιστη κάλυψη.

Η λειτουργία Burst (έκρηξη) προσφέρει επιπλέον προστασία του δέρματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας με το διαχωρισμό κάθε παλμού λέιζερ σε μικρότερους υπο-παλμούς.

Αυτό επιτρέπει στην επιδερμίδα να κρυώσει μεταξύ κάθε υπο-παλμό, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο παρενεργειών και προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στον ασθενή.

ARION-Large0

ARION Στάνταρ

Η στάνταρ χειρολαβή ARION για αποτρίχωση, μελαγχρωματικές και αγγειακές θεραπείες προσφέρει δυνατότητα επιλογής επιφάνειας στόχου από 6 έως 12mm.
Scanner0

Σαρωτής

Ο μοναδικός προαιρετικός σαρωτής ARION επιτρέπει για ακόμα πιο γρήγορη αποτρίχωση με πολύ μεγάλη περιοχή στόχο, των 60 x 65 χιλιοστά, με παλμούς λέιζερ αυτόματα ρυθμιζόμενους για βέλτιστη κάλυψη.
ARION-Large0 (1)

ARION Μεγάλη

Η μεγάλη χειρολαβή ARION επιτρέπει την αποτρίχωση των μεγάλων περιοχών με επιφάνεια στόχου από 12 έως 16mm.