Το BURANE II είναι ένα καθολικό σύστημα λέιζερ Erbium YAG για την κλασική αισθητική εκτομή / εξάτμιση. Το Er: YAG laser είναι ιδανικό για ανάπλαση του δέρματος, αναζωογόνηση / ανανέωση του δέρματος, εξομάλυνση των ουλών και την απομάκρυνση των καλοηθών μεταβολών του δέρματος, ακόμη και εκείνων που σχετίζονται με τη γήρανση. Με μήκος κύματος 2940 nm, το σύστημα BURANE II παρέχει μια συνολική λύση για την αναζωογόνηση του δέρματος και για την κρύα εκτομή / εξάτμιση με ακρίβεια των επιφανειακών μελαγχρωματικών δερματικών αλλοιώσεων. Βελτιώνει σημαντικά τον συνολικό τόνο του δέρματος, την ελαστικότητα και την υφή και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των ουλών, συμπεριλαμβανομένων των ουλών ακμής. Το BURANE II XL είναι μια εκτεταμένη έκδοση του συστήματος με τη μοναδική τεχνολογία Triple Mode και δύο προαιρετικές χειρολαβές που προσφέρουν κλασματικές αφαιρετικές (fractional ablation) δυνατότητες.

 • Βέλτιστη ανάπλαση του δέρματος χρησιμοποιώντας το πρότυπο μήκος κύματος για κρύα εκτομή / εξάτμιση, προσθέτοντας θερμότητα μόνο όταν απαιτείται
 • Ακρίβεια, με έξι μεγέθη περιοχής-στόχου
 • Γρήγορη θεραπεία, με μεγάλη δύναμη και υψηλό ρυθμό επανάληψης παλμών
 • Εξαιρετικά ευέλικτο, αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος βλαβών
 • Με δυνατότητα αναβάθμισης, με την επιλογή να εκτελείτε fractional θεραπείες
 • Ελάχιστες παρενέργειες

 

BURANE II XL

Το προηγμένο σύστημα BURANE II XL διαθέτει ακόμα υψηλότερη ενέργεια μέχρι να 2.5J παλμό και Triple Mode Τεχνολογία με τρεις θεραπευτικές επιλογές:

 • Λειτουργία Εκτομής / Εξάτμισης: κλασική θεραπεία εκτομής / εξάτμισης για την ανάπλαση του δέρματος και την αφαίρεση θηλωμάτων
 • Θερμική Λειτουργία: για τη θεραπεία των ρυτίδων και των ουλών μέσω έντονης θερμικής επαγωγής χωρίς εκτομή / εξάτμιση
 • Συνδυαστική Λειτουργία: για βέλτιστη θεραπεία των ρυτίδων συνδυάζοντας τις δύο παραπάνω λειτουργίες

Δύο επιπλέον χειρολαβές με 4 χιλιοστά και 12 χιλιοστά μεγέθη περιοχής-στόχου επιτρέπουν την fractional εφαρμογή του Er: YAG laser. Αντί της εφαρμογής ενέργειας σε ολόκληρη την επιφάνεια της περιοχής προς θεραπεία, η fractional λειτουργία εφαρμόζει την ενέργεια λέιζερ σε μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, αφήνοντας άθικτο τον περιβάλλοντα ιστό. Αυτή η ήπια θεραπευτική προσέγγιση επιτρέπει στο δέρμα να επουλωθεί γρηγορότερα με λιγότερες παρενέργειες καθώς η επιδερμίδα αναγεννάται.

Θεραπείες

 • Αναδόμηση του δέρματος
 • Ανάπλαση του δέρματος
 • Μέλασμα
 • Ουλές
 • Ουλές Ακμής
 • Ρυτίδες

Τεχνολογία

Το 2940 nm είναι το ιδανικό μήκος κύματος για την ανάπλαση του δέρματος. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά υψηλή απορρόφηση του από το νερό, καθιστώντας το ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την θεραπεία των άνω στιβάδων του δέρματος οι οποίες αποτελούνται από νερό μέχρι και στο 70%.

Η υψηλή ενέργεια εξατμίζει το νερό στον ιστό και με αυτόν τον τρόπο, αφαιρεί το ανώτερο στρώμα του δέρματος. Το BURANE II δίνει τη δυνατότητα θεραπείας σε υψηλή ταχύτητα με ρυθμούς επανάληψης παλμών μέχρι 30 Hz, καθώς και υψηλή ισχύ, με παλμό ενέργειας έως 2J για τη βέλτιστη κλινική αποτελεσματικότητα.

Τα μεταβλητά μεγέθη των περιοχών-στόχου (spot) που κυμαίνονται από 1-6mm επιτρέπουν την ακριβή, εξατομικευμένη θεραπεία για κάθε ασθενή. Μέσω της ελεγχόμενης, εστιασμένης ενέργειας λέιζερ, το BURANE ΙΙ επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστους κινδύνους και μειωμένο χρόνο εκτός δραστηριοτήτων του ασθενή.

Το σύστημα στοχεύει μόνο την περιοχή υπό θεραπεία, με σχεδόν καμία θρόμβωση, αφήνοντας έτσι τον περιβάλλοντα ιστό υγιή και άθικτο. Ο μηχανισμός επεξεργασίας του Er: YAG λέιζερ 2940 προωθεί την επιταχυνόμενη επαναεπιθηλίωση του ιστού, επιτρέποντας την ταχύτερη επούλωση και την αναγέννηση.

burane2

Ablative CVD handpiece

Η BURANE ΙΙ χειρολαβή με ρυθμούς επανάληψης παλμών έως και 30 Hz και CVD (συνεχής μεταβλητή διάμετρος) επιτρέπει την εύκολη επιλογή του μεγέθους του spot που κυμαίνεται από 1 έως 6 mm, χωρίς άκρα αποστάσεων.
burane3

Fractional handpieces

Δύο επιπλέον χειρολαβές με 4 χιλιοστά και 12 χιλιοστά μεγέθη spot προσφέρουν fractional θεραπευτικές επιλογές.