Μονοχρωματική θεραπεία UVB για την ψωρίαση και τη λεύκη

Το σύστημα 308 Excimer είναι ένα φορητό σύστημα για την εντατική μονοχρωματική θεραπεία UVB, τη θεραπεία αυτοάνοσων νόσων του δέρματος όπως ψωρίαση και λεύκη. Χρησιμοποιώντας ένα μήκος κύματος 308 nm, το οποίο αναπαράγει το μήκος κύματος του λέιζερ excimer, το Excimer 308 σας δίνει τη δυνατότητα να θεραπεύσετε τους ασθενείς γρήγορα και αποτελεσματικά με τα οφέλη από ένα πιο ελαφρύ σύστημα που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, χαμηλότερο κόστος επένδυσης, χωρίς αναλώσιμα και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Το Excimer 308 προσφέρει:

  • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα που ταιριάζει σε ένα excimer laser
  • Εστιασμένη θεραπεία με τη μέγιστη δυνατή προστασία του περιβάλλοντος ιστού
  • Θεραπεία χωρίς πόνο, χωρίς χρόνο ανάρρωσης
  • Ευελιξία καθώς είναι μικρό σε μέγεθος και φορητό
  • Οικονομική απόδοση, με χαμηλό κόστος λειτουργίας και τεχνολογία χωρίς κόστος συντήρησης

Θεραπείες

Το μήκος κύματος 308 nm είναι ιδανικό για τη θεραπεία δερματικών ασθενειών με ευαισθησία στη UV ακτινοβολία, όπως η ψωρίαση και η λεύκη. Το σύστημα 308 Excimer μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία άλλων δερματικών παθήσεων που εκδηλώνονται λόγω δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ακτινοβολία UVB επιδρά στο ανοσοποιητικό με αποτέλεσμα να ομαλοποιεί τις παθολογικά αλλαγμένες κυτταρικές δραστηριότητες. Οι επίμονες και εντοπισμένες βλάβες είναι οι ιδανικές προς θεραπεία.

Πρόσθετες ασθένειες για θεραπεία με φως UVB περιλαμβάνουν:

  • υπομελάγχρωση
  • γυροειδής αλωπεκία
  • μυκητίαση
  • ατοπικό έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα
  • ερύθημα

Θεραπείες

Τεχνολογία

Το σύστημα Excimer 308 χρησιμοποιεί μήκος κύματος 308 nm για να στοχεύσει αποτελεσματικά τις δερματικές βλάβες.

Το 16 cm² σημείο μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα επάνω σε εντοπισμένες πλάκες, ή μάσκες μπορούν να τοποθετηθούν για την προσαρμογή του μεγέθους και του σχήματος ανάλογα με την περιοχή-στόχο. Μια μεταβλητή πυκνότητα ισχύος κυμαίνεται από 50 έως 6000 mJ / cm² και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Το σύστημα σας επιτρέπει να εφαρμόζετε θεραπευτικώς αποτελεσματικές δόσεις του μονοχρωματικού φωτός UVB αφήνοντας το υγιές δέρμα ανέγγιχτο και προστατευμένο.

Χειρολαβές

Το σύστημα Excimer 308: Είναι μια φορητή συσκευή που μπορεί να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί σε δική του θήκη μεταφοράς. Το κιτ περιλαμβάνει αξεσουάρ, όπως μάσκες και προστατευτικά γυαλιά που σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε μονοχρωματική θεραπεία με UVB ακτινοβολία σε διάφορες τοποθεσίες.