Το HydraFacial® και τα Χημικά Πίλινγκ συνήθως εφαρμόζονται στο πρόσωπο και το λαιμό, αποκαλύπτοντας φρέσκο, νεανικό νέο δέρμα. Προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, συχνά συνδυάζονται είδη θεραπείας σε ένα ενιαίο πακέτο.

HydraFacial®

Η θεραπεία HydraFacial® επαναφέρει το δέρμα στη νεανική του κατάσταση. Συνδυάζει προηγμένη ιατρική τεχνολογία με μια αναζωογονητική θεραπεία για να επιτευχθούν άμεσα αποτελέσματα με διάρκεια. Η θεραπεία HydraFacial® είναι μια διαδικασία τεσσάρων βημάτων. Πρώτον, το δέρμα καθαρίζεται και γίνεται απολέπιση, με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος αποκαλύπτεται υγιές νέο δέρμα. Στη συνέχεια, ένα ήπιο πίλινγκ εφαρμόζεται για να βοηθήσει στην αποκόλληση υπολειμμάτων από τους πόρους χωρίς ερεθισμούς. Τρίτον, ανώδυνες, αυτοματοποιημένες εξαγωγές εφαρμόζονται με τη χρήση δίνης αναρρόφησης για να καθαριστούν οι πόροι. Τέλος, ένας ορός βαθιάς ενυδάτωσης που περιέχει αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται και εγχύεται εντός του δέρματος για να το θρέψει και να το προστατέψει. Η θεραπεία HydraFacial® μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς δυσφορία και χρόνο αποχής από καθημερινές υποχρεώσεις.

Χημικά Πίλινγκ – Chemical Peels

Τα χημικά πίλινγκ εκθέτουν φρέσκο και υγιές δέρμα αφαιρώντας το ανώτερο στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος, διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη ομαλότητα και υφή του δέρματος. Μια σειρά από χημικά πίλινγκ μπορούν να μειώσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να φωτίσoυν την επιδερμίδα, δίνοντας πιο ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα με τη μείωση περιοχών με αντικανονικούς καφέ αποχρωματισμούς. Μετά από μια σειρά από χημικά πίλινγκ οι πόροι θα εμφανιστούν καθαρισμένοι και η υφή του δέρματος θα ενισχυθεί με αποτέλεσμα την ομαλότερη και πιο απαλή εμφάνιση.

Τα χημικά πίλινγκ που χρησιμοποιούν λύσεις μοναδικού οξέος θεραπεύουν ήπιες έως σοβαρές δερματικές ενδείξεις. Υπάρχουν κατάλληλα χημικά peeling για τη θεραπεία των ατελειών του δέρματος, όπως η ηλιακή βλάβη, η ακμή, οι ουλές ακμής, η ερυθρότητα και τα ήπια έως μέτρια σημάδια της γήρανσης. Επιπλέον, υπάρχει το TCA chemical peel που έχει διαμορφωθεί για να μειώνει τη μέτρια έως σοβαρή υπέρχρωση, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.